31 maj

Idag har jag fått gjort en del saker hemma iaf, i skolan hade jag inga lektioner men jag red i 40-45 minuter. De känns så tråkigt nu när man inte får rida som vanligt då hästarna ska tas ner i kondis för dom åker på sommarbete på torsdag :( 10/11 veckor utan att rida. Jag kommer få damp,ångest och så kommer jag bli tjock.
Jag har redan ångest över att äns veta att de bara snart är två dagar kvar tills dom åker och jag kanske bara kommer att rida en gång till.
Imon börjar jag inte för än 13.20, så det blir lite sov morgon för min del vilket känns skönt. De är inte ofta sånnt händer.

Så här ser min vecka ut i skolan.
Tisadag: Hästteori - prov 13.20 - ca 15.00
Onsdag: Svenska 10.30 - 11.50
Torsdag: Företagsekonomi 14.50 - 16.00
Fredag: Företagsekonomi 09.00 - 10.10

Bara en lektion om dagen. Jag som har 3-4 timmars restid varje dag! Så lite piss of är jag nu. Men men!


Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa häst teori och häst magasinet tidningen.
Puss :*Vad ska man göra när man börjar bli osäker på det man redan håller på med?

30 maj

Förlåt för att jag inte har skrivit på jätte länge, men jag har varit jätte depp dom senaste dagarna och i torsdags kom Rasmus hem ifrån Ö-vik, så jag har haft fullt upp i helgen.
I fredags var jag i skolan hade lite morgon stalltjänst och red min bus häst lite lätt. Sen vid 11 kom Rasmus och hämtade mig =D Då åkte vi hem till mig och packade sen till torget och handla student pressenter till Anna och Hanna. Efter de åkte vi till Jerri och fikade lite. Sen ut till Asperö.
Gick till stugan, fixade oss och gick hem till Anna på hennes student firande.
De var trevligt att träffa så många människor igen som man inte har sett på åratal.

Igår rensade Rasmus allt han äger och har, de tog sin tid men de blev bra. På kvällen kollade vi på Eurovision Song Contest (!) De var mega länge sen jag såg de.
Sverige var ju inte med i finalen, men vi hade ändå kommit sist med tanke på start fältet. Mohaha!
Men TYSKLAND vann med en bra låt enligt mig.

Men nu ska jag göra lite annat
Puss :*

24 maj

Grattis till Linnea och Jessica som fyller 18 år idag =)
Puh vilken dag, måndag morgon också.
Stalltjänst på morgonon, tempa och avmaska alla skolhästar, mocka och fixa stallet, sen var de matte. Pallade fan inte att gör nått. Satt på utsidan och läste igenom sammanfattningen av ett kapitel i boken. För vi ska ha prov nästa vecka. Efter matten så tog jag in hästen fixade honom och sen ut o rida.
Jag red på galoppbanan, värmde bara upp där. Han var skit duktig och var nästan inte alls tittig. Därefter red jag i padocken för att rida lite lösgörande, de gick rätt bra han lyssnad bra på skänkeln och gjorde rätt fina öppnor och slutor. Han fattade även vänster galoppen bra (Han brukar fatta vänster galoppen som en treåring för att han är svag) 
Efter lite dressyr så travade vi över en bom på marken och sen tog vi det i galopp och jag la upp bommen på två liggande sockerbitar även de gick rätt bra, det är bara de att han blir så JÄVLA stark så jag kan ju knappt stanna honom. :/ Och Maria vill inte lyssna på mig, för jag vill testa ett annat bett på honom. För det är inte kul att inte äns kunna hoppa en bana då han bara sticker och blir stark.


Mobil bild från förra veckan nån gång.


Jag är så trött på att ta oder från andra hela tiden.
Puss :*


23 maj

Idag har det varit en dålig dag. ångest hela natten och dagen, sovit som en kratta. Så därför blev de ingen ridning idag, men de gör inget då hästarna ändå ska ner i konditon innan dom åker på sommarbete om 2-3 veckor :(
Jag blir utan häst hela sommaren, kommer få damp efter en vecka.
Imon är det stalltjänst igen. suck! hoppas att det inte blir lika varmt som de har varit dom senaste dagarna för då kommer jag inte palla nått och bli massa yr igen.

Men nu är det palramentet på tv4 som väntar :D
Puss :*

22 maj

Idag blev det Liseberg med familjen, mamma jobbade då komunal bjöd sin medlemmar på besöket -> inträde, åkband och mat.
Varmt som innihelvete var de! Jag åkte kanonen för första gången, åkte även balder,lisebergs banan och höjd skräcken :D Sen åt vi och stack hem. De var fullt inne i stan då göteborg varvet var när vi skulle åka och de var över 50 000 som sprang + massa åskådare.
Så nu är jag jätte trött och har ont i knäna och fötterna. Gick ut med Sessan en stund förut, men gick in efter 45 minuter.
Imon blr det stallet och städa rummet.

Puss :*

fredag kväll

Visst att jag tycker om sommaren, men jag och min kropp har svårt för värmen. blää på det!

Företags ekonomi provet gick inte alls, jag kollade lite på det och efter en kvart lämnade jag in ett blankt prov.
Svenska nationella gjorde jag iaf :D Men jag lämnade inte in pm'et för att min dator inte hade sparat allt jag hade skrivit i word dokumentet = jag kommer få skriva om allt renskrivet igen, suck!
Efter all skola tömkörde jag min lilla ponnyhäst de gick rätt bra, för de var ett tag sen jag tömkörde honom nu, men jag har sagt till mig själv att jag ska göra det MINST en gång varannan vecka hällst varje vecka.
FY på Becca!
Imon ska jag till Lisebergs helvetet för att de är gratis dag för alla komunalare. Ska dit en stund och checka läget dricka nån milkshake och åka balder tror jag. Sen ska jag hem och sova/vila. Har sån jävla träningsvärk sen hoppningen igår.
Just de ja den har jag inte berättat om. Hoppningen gick bra, förutom att jag rammla av (som vanligt), var helt svimfärdig tack vara värmen och att jag och "min" häst måste öva på en hel del för att hoppa en sån bana som vi gjorde.

Becca måste öva mer på:
Den mentala biten i ridningen.
Lägga mer energi på de posetiva.
trampa ner fötterna/hälarna bättre
Inte knipa med knäna under språnget
Balansen

Becca måste träna med Dublin:
Ridbarheten mellan hindren
Lydnad
Han ska kunna gå i en sammlad/kontrolerad galopp utan att behöva stanna på hindren.

Funderar på att testa ploppbettet på honom nästa hoppning och se hur de funkar, annars funderar jag på att köpa ett tränsbett med kopparrullar så han inte kan bita tag i bettet på samma sätt. För man vill ju ha lite koll och kontakt med hästen när han rusar mot hindrerna.Puss :*


21 maj

Om åtta minuter börjar företags ekonomin och vi ska ha prov, som jag fick reda på igår (!) Kill me.
Efter företags ekonomin är det svenska och då ska jag ha nationella prov muntligt. Kill me one more time!
Sen är det helg, efter skolan ska jag bara tömköra min älskling och sen bär det av hemmåt och till min säng.
Igår hade jag solsting och var helt utslagen av solen och värmen så jag gjorde ingenting, jag borde ha pluggat men de gick inte, men de är tanken som räknas för att jag tänkte plugga. Men men ..
Puss så länge :*


Tisdag eftermiddag

Kl 14:40
Nu sitter jag på bussen på väg hem. Fru kommer hem till mig vid 4 <3 Becca ska leka modell. Haha! Ridningen gick skit bra, han lyssnade hur bra som hällst och gick i perfekt form hela tiden. Först blev det lite dressyr arbete sen trav hoppade vi en upphöjd bom och eftersom de gick jätte bra så fick han hoppa ett livet räcke på typ 50 cm. Fan vilken härlig framåt bjudning han hade idag. Det går ju lättare att jobba honom. Efter ridningen svampade jag av honom ordentligt, massage och strätching blev det också som alltid. Men nu mår jag lite illa av att sitta på bussen och skriva. Puss :*

19 maj

Nu har vi matte, läraren är 15 minuter försenad som vanligt xD
Ska nog sitta ute och räkna i de fina och varma vädret. Idag blir det nog ridning ute, kanske rider ut med nån (:

Skriver mer senare
Puss :*


18 maj

Idag var min älskade ponny häst bättre i benet :D
Gallan hade gått ner till hälften och han haltade inte idag, men där imot så var han så jävla ofokuserad och över laddad i galoppen på dressyr träningen så de finns inte. Jag tror jag aldrig har varit med om de. Jag hoppas att han är bättre imon. Vi skrittade bara igår ju. xD
Vad det blir för ridning beror helt på vädret. ute eller inne, men jag hoppas på ute.
Har även haft ett intressant möte idag, med Carina och Janne ang. Skolhästarna framför allt men vi kom in på Gåse frågan me. De blev ett laddat möte försökte tygla Linn lite. Men hon har ju all rätt att vara arg och besviken som alla andra är i klassen.
De blir ingen sjutts till skolan när vi börjar på Gåse, som ligger ca 7 km från närmsta station. :@ De ända dom kunde rekomendera var ett jätte bra boende som låg nära Gåse, men de kostar som in i helvete!
Och vi får inte ta med hästarna hem under loven och praktiken :( Vilket betyder att vi får börja om hela tiden, om vi inte slösar 80 kr för att komma till skolan på loven för att rida. Hur FAN tänker dom igentligen, tänker dom för huvve taget?
Jag är så jävla trött på den här skolan så de skriker om de. Man blir så jävla trött psykist av detta "bråket" med skolan HELA TIDEN. Så man orkar inte lägga tid på plugget vilket inte är så bra, för det är ju betygen som sjunker.
Till alla ni som läser detta och som inte har börjat på gymnasiet än, VÄLJ INTE SVERIGES RIDGYMNASIUM/HALLANDS RIDGYMNASIUM.

Puss :*

17 maj

Min namnsdag idag :P
I morse när jag vakna var jag super trött ville värkligen inte gå upp ur sängen. Men jag åkte med 8 tåget med Felicia så vi hoppade av i anneberg och gick till skolan. Duktiga som vi är.
Hade en halv timmes matte för att våran jävla barbie fröken var försenad som vanligt. När matten var slut så var de bara att byta om och hämta min lilla skit gris i hagen, men när jag borstade honom och kollade igenom honom så var han rätt så gallig på höger fram. Jag hittade ett litet jävla sår på in sidan av skenbenet, så de var bara till att tvätta av och skritta honom för att få igång blodcirkulationen. Dublin tyckte de var rätt tråkigt att bara skritta om kring i manegen (Dom håller på att greja och elda i padocken). Men han kännes inte helt 100, lite smått halt nästan. =( Våran dressyr tränare ska kolla honom och säga vad hon tycker imon.
Annars imon ska jag till optikern för dubbla synundersökningar både för linserna och för att prova nya glasögon.

Puss :*

16 maj

Nu är jag hemma ifrån Tyskland.
Jag hann inte blogga dan innan jag skulle åka, men iaf.

Torsdag:
Resan ner gick bra, jag körde hemmifrån till Falkenberg. Jag skulle ha kört till Helsingborg men mamma fick panik xD Men enligt pappa var de en av dom bästa gångerna som jag har kört. I Helsingborg tog vi båten över till Helsingør, ca 20 mil i Danmark till Rødby tog vi båten över till Puttgarden, efter de tog de ca en timme i bilen så var vi framma i Lübeck. JAG ÄLSKAR DEN STADEN! Samma kväll som vi kom så gick vi ut och åt på resturang. Drack gott vin och åt nån god fisk.

Fredagen:
Åt vi en god frukost sen gick vi ut och SHOPPADE ;D Jag köpte mest av alla i familjen.
De blev, två par skor, en klänning, två sommar jackor, två par bh'n, två st linnen och en perfym. Jag köpte säkert nått mer som jag inte kom ihåg.

Lördag:
Skulle vi åkt till nått pappa vill se på som var historiskt från andra världskriget. men det var en 'liten' resa på typ 40 mil dit. Så vi åkte halv vägs och under resan så började de ÖS regna, då bestämmde vi oss för att äta lunch i nån liten söt öst stad. Man kan säga att vi åkte massa bil den här dagen.

Söndag:
Idag gick vi upp vid halv åtta, ducha och klädde på oss sen bar det ner till frukosten. Efter frukosten så packade vi bilen och så åkte vi och handlade all dricka (öl,vin,cider,sprit) och godis. =) Det blev en del. Sen bar det av hemmåt. När vi kom till Danmark så somnade jag ... som vanligt. Vaknade igen vid båten i helsingør -> Helsingborg, sen deckade jag igen.


Puss :*


Tisdag kväll

Jag håller på med mitt svenska pm som ska lämnas in imon och redovisas. Men just nu är jag helt tom i skallen och jätte trött. Så jag ska nog göra klart de i skolan imon efter morgon stalltjänsten. HOPPAS JAG HINNER!

Eftersom dressyren gick så jävla bra idag känner jag värkligen inte för att släppa ifrån mig Dublin under somman. Så jag hoppas att jag kan komma överäns med skolan om nått bra sätt.
Tex. Han åker på sommar betet i varberg med dom andra skolhästarna i ca 5 veckor och sen får jag ta med mig honom hem, så JAG kan få sätta igång honom.
Eller om jag tar med mig honom hem under hela sommaren och har daglig kontakt med skolan om hur han mår och hur det går.
Imon blir det kavaletti och hopp övningar, och sen rida ut en sväng om de finns nån som kan hänga med mig.

Men nu ska jag sova för jag ska upp kl 5 imon bitti.
Puss :*

tisdag eftermiddag

Dressyren gick skit bra idag. Han hade jätte fin frammåt bjudning och jobbade riktig bra med bakbenen och ryggen. =) De var jätte länge sen han jobbade så fint. Så nu kom jag på varför ag älskar honom så mycket som jag gör.
Nu väntar vi bara på att tiden ska gå så vi kan ta in hästarna för idag och sen åka hem.
Blää. Massa att göra när jag kommer hem, framför allt svenska grejen. BUU! Imon är det iaf sista dan på stalltjänsten.
Men nu ska jag ut och röka.
Puss :*

11 maj

Nu sitter jag och väntar på att ha dressyr lektion som börjar kl 11.00 och innan dess ska jag ha mockat och tagit på mig ridstövlarna osv. Men de är lugnt. :P
Just nu har jag lite panik då vi ska ha nationella prov i svenska imon muntligt, och vi ska lämna in ett pm som jag inte äns har börjat med än. :S PANIK! Fan fan fan.
Så jag antar att jag kommer ha fullt upp hela kvällen och kommer nog kanske inte hinna skriva mer på bloggen.

Men nu är det dax att mocka.
Puss :*

Sessan (Morschheusers Princess)

Tänkte skriva lite om mina egna djur, så vi börjar med Sessan!

Henne fick jag av mamma och pappa för att få ett till djur att sköta om då jag var sjuk skriven en längre tid. Då vi skulle åka och kolla på en kanin, de var inte meningen den dan att vi skulle köpa. Men så låg det en liten dvärg vädur på 6 veckor, ensam i buren längst in. Hon var lika stor som en handflata och vägde som en fjäder. Innan vi hittade Sessan så ville jag ha en svart hermelin kille som skulle hetat Chippen, men så blev det inte. Jag och mamma kunde inte lämna kvar Sessan i affären så de var bara för pappa att se glad ut och betala. Den 7 september 2008 kom min lilla princessa till sitt nya hem! 6 veckor gammal och mega söt.
Hon hade bara varit i djuraffären knappt två dygn, dan innan hade hennes två syskon blivit köpta, Alla tre syskonen är samma färg fast olika täckning - Viltfärgade.

Sessan är min lilla bortskämmda bebis och det kommer hon alltid vara.
I buren är hon en riktig bitch, blir sur när man ska den tomma mat skålen ifrån henne. Allt i hennes bur är hennes. Sessans favortit leksak är hennes rosa/lila boll, den behandlar hon som hennes bebis och hon tycker det är jätte kul att putta. Men på kvällarna är jag tvungen att ta den ifrån henne. Annars har jag en fotbolls spelande kanin på nätterna.
Annars är hon nyfiken och vill vara med hela tiden, Sessan älskar också väskor, speciellt min träningsväska. Den är lagom att sitta i och är jätte intressant att lukta på.

Sessan
född: 26/7 2008
Ras: Dvärg vädur

Sessan 6 veckor gammal, 7 september 2008Mer bilder hittar du här!

måndag kväll

De gick jätte bra att rida ut idag. Men eftersom att de blåste så mycket så red vi först i manegen en stund. Dublin hade ingen fram åt bjudning för huvvetaget. Jag fick knappt frm honom i trav! Efter de så skrittade vi ut på ängarna. De var skit härligt att få komma ut med min lilla älskling. Han skötte sig perfekt, men jag hade gramn på ifa han skulle gjort nått dummt som att tex ställa sig. Men inte en tendens till nått dummt. Han tyckte de var skit skönt att få komma ut. STÅLT BECCA IDAG!
Detta innebar mycket morötter och pyssel som belöning. <3


Jag skulle även ha shoppat idag, men jag har världens jävla mens värk så de gick åt skogen med de. Men jag ska shoppa med mamma på onsdag, hoppas mamma är snäll och betalar lite ;P
Imon är det dressyr och hästkunskap på shemat, tror inte jag kommer vara med på dressyren om jag har så här ont i magen nu. + att han inte går frammåt i manegen, han ska ju gå med Månsson också så då vet inte jag om jag pallar sitta upp på honom efter de. (Förlåt om jag låter lite elack)
Ikväll är det svenska hollywood fruar på tv som inte få missas. HAHA!
Puss :*

10 maj

Idag är det exakt en månad kvar av skolan. GÖTT!
Har precis haft matte lektion. Blää! fattar typ ingenting. Så nu har jag inget mer för idag förutom lunch stalltjänst och ridning.
Ska rida ut med Amanda sen efter lunch, de ska bli spännande då min häst bara har varit ute en gång sen han kom hit. :/ Men nu ska jag gå och sno lite mat av skolan, HAHA!
Hörs senare, Puss :*

söndag kväll

Nu har jag varit ute och kört bil med pappa. De gick bra! Men de finns fortfarande mycket att öva och tänka på.
Vi körde till sisjön, handla lite sen körde vi till hisingen på massa små vägar och sen hem. Nöjd är jag iaf.
Just nu väntar jag på att Parlamentet ska börja på tv4. Älskar de programet, för att jag älskar humor.
Imon är de upp kl 5 för att de är stalltjänst. blää! Men jag tänker inte ta eftermiddan imon. Ska in till stan och shoppa.
Men nu ska jag röka innan jag ska krypa ner i sängen och kolla tv.
Vi hörs imon! Puss :*Brumbrumm!


9 maj

Idag är jag på lite bättre humör än vad jag var igår.
Jag har fårr gjort iordning Sessans bur, målat naglarna svarta =) och låtit Mia få bada i sitt badkar.
Just nu sitter jag och väntar på pappa som är på möte, vi ska ut och köra lite bil idag igen ^^ För att jag vill få bort tankarna för de som hände igår på Willys parkeringen i mölndal.
Imon är det stalltjänst, matte och ridning sen ska jag in till stan och shoppa lite inför tysklands resan, så jag har nått snyggt att ta på mig.


Isadora wonder nail - gothic black 191
Detta är nog ett av mina favorit nagellack


8 maj

Idag fyller lille bror 17 år :D Grattis till honom!
Idag har jag hjälpt pappa och hanlda mat, efter de åkte vi till torget för att hämta ut lite mediciner till mig och beställde tid hos optikern både för lincerna och för ett par nya glasögon. Köpte linsvätska också.
Just nu tar jag det lugnt har städat mitt rum och hallen, målat tå naglarna och vänster handen. HAHA! jag kan inte måla höger handen själv så mamma eller pappa ska hjälpa mig efter maten.
I kväll ska jag bara ta de jävligt lugnt för att jag har börjat må illa igen :(
Jag har haft lite ångest idag för att jag känner att jag inte hinner med allt i livet. Vi har massa prov i skolan, vill hinna träffa alla kompisar (dom jag har kvar). Tävla i hoppning, lära mig spela piano, gitarr och elbas. Gå foto och photoshop kurser, resa. Utbilda mig till massor av saker.
Ja listan kan göras ännu längre.
Har skrivit upp vad jag behöver i klädväg idag. :O
Jag behöver typ allt man kan ha på sig som;
BH
Trosor
Strumpbyxor
Linnen
Tjocktröjor
sockar
kjolar
klänningar
skor
Tunikor

Så jag funerar på att lägga en ny hjälm på hyllan för att köpa kläder ist som jag värkligen behöver.

Puss :*


7 maj

Jag skulle ha åkt till skolan idag trotts att jag inte hade några lektioner, men jag gick upp i morse och tog min morgon cigg som vanligt. Men allt känndes iten som vanligt idag. Huvvet känndes som en jävla bakfylla, kroppen gjorde ont i varje rörelse jag gjorde.
Så då tänkte jag "Neeeej! jävla kropp helvete. Jag messar Månsson så får hon ta min häst."
Jag messade månsson och somnade om. VAKNADE kl 1 och var helt DÖD.
Huvvet känns fortfarande som en jävla baksmälla och kroppen gör ont. Visst att jag rammlade av igår på hoppningen, men så farligt var det inte denna gången.
Så vad har jag gjort idag?
Slöat i soffan
duchat och klätt på mig kläder ändast för att gå ner och köpa cigg
Dammsugit hallen.
Gapat lite på min bror.
Följt med mamma till torget för att köpa fika.

För imon fyller lille bror 17 år :D Och idag kommer pappa hem ifrån sthlm. Jag och mamma ska hämta honom på centralen sen ikväll. Jag har saknat min pappi!

Just nu vet jag inte vad som händer imon. Puss :*

4 maj

Weeii! nu är jag 19 år GAMMAL! :P
De har varit full rulle hela helgen. I fredas hade jag ju eftermiddags stalltjänst, efter den åkte jag och pappa och handla mat och godis.
I lördags fick jag sova ut, vid tre fick jag åka akut in till stan för att agera fotograf för mamma, då var jag med i fösta maj tåget. De var länge sen de var så himla mycket folk som var delaktiga. När vi kom upp för avenyn till götaplatsen fick jag hälsat på LO's ordförande - Vanja lunby wedin =)
Direkt efter stan åkte jag till Johannas födelsedags fest i åsa. Jag hade SKIT KUL! jävlar vad mina klasskamrater är bra på att festa!
Sen sov jag bort hela söndan - jag var rätt bakis och skit trött för att jag inte fick sovit något hos johanna.
Och slutligen så fyllde jag år igår. 
Först var de skola = en lektion, efter de så red jag min älskling, sen blev de en mysig fika med min bästa Amanda. Och sen resturang med Mamma, morfar och lillebror på Götas.
Så jag hade en toppen dag igår!
Den ända jag saknade mest av allt igår var pojkvän. men jag saknar honom hela tiden.
Han kommer hem den 27 maj, så nu räknar jag ner. 


 Åkte hem tidigare idag i från skolan, var på väg att spy ett antal gånger. De är inte första gången jag känner så, och jag tror de är en av bivärkningarna på min adhd medicin :/ BLÄÄ! De är inte gott att känna att man ska spy hela tiden. På Dressyren idag gick de åt helvete. Min älskling känndes bara jätte trött och hade ingen gnista. De var även en hel del kännslor för många idag på träningen, mycket illska och tårar.
Jag säger bara JÄVLA SKOLHELVETE!
Imon ska jag försöka åka till skolan även om jag mår illa. Matte och svenska står på shemat. Och sen så kanske jag ska rida ponyhästen min. Om inte månsson helvetet ska rida.
Men nu ska jag byta om och lägga mig i min älskade säng!

Puss :* - Alla är vi bisexuella <3