30 mars

Puuh vilken dag! De börjar med att jag har 4 minuter till tågen när pappa släppte av mig, sen när jag väl han med 07.02 tåget så blir det först försenat tack vare ett annat tåg som stod i vägen, sen så bestämmer sig västtrafik att ställa in de tåget och hänvia till nästa. Så de var bara att springa till 07.17 (hade 3 minuter på mig). När jag väl sätter mig på de tåget inser jag att jag har tappat mitt busskort. Jag får panik och pratar med tågvärden som är så snäll och bjuder mig på resan till anneberg. Väl på annebergs station när jag hoppar på bussen till skolan, själler busschafören ut mig för att jag inte kan sms koderna utantill :@ Men jag pallade inte att ta en diskution med honom utan bara satt mig snällt på bussen. När jag äntligen kommer till skolan ser jag att jag får jobba med Janne idag, Blää! jag hatar att jobba med honom för att han inte gör nått. När vi slängt ut alla hästar i hagarna, tar jag som vanligt och hämtar en skottkärra och börjar mocka. Och då står janne fan och snackar med andra ist för att hjäpa till och säger att han ska fixa lite saker innan han kommer ner igen. Så när jag har mockat alla boxar utom två så bestämmer jag mig för "Nepp, dom ska Janne får ta och skiter i dom två sista boxarna".
När jag hade mockat klart min sista box hade han faktis mockat en av sina två.
Jag bad honom att göra hö påsarna då jag har börjat känna av min allergi igen. Visst! han gör lunch påsarna och halva em påsarna och sticker sen.
Efter de så gör jag klart resten av stallet, vår städar HELA gårdsplan och fixar med tvätten så gick jag ut och knäppte lite fina vår bilder med kameran.
Det blev en relativt lugnt efter morgon strässen och lunchen.
Så idag red jag Quando på galopp banan och padocken med Johanna och Linnea. Jag säger bara fy fan va skönt och roligt de var. Jag kännde bara, Nu fattar jag varför jag älskar detta. efter en jobbig vinter. De blev en hel del race i paddocken och både Helmuth och Quando bara älskade att få komma ut i det fina vädret. Visst det blev en del jobb i skrit, trav och galopp också. Och de gick rätt bra för att ha ridit honom för första gången.
Ridningen, Quando, Linnea och Johanna gjorde värkligen min DAG! Tack <3

På em "stalltjänsten" så hände lite mer tråkiga saker, men jag är för trött för att fortsätta skriva just nu.

Pojkvän kommer hem imon <3 love it!
Puss :*

28 mars

Idag är det sju år sen min älskade mormor dog. Så efter maten ska vi åka till graven och vår fixa lite innan påsk.Becca har varit duktig idag, hon har:
Städat sitt rum
Städat hallen
Betalt räkningar
Hjälpt mamma i köket
Ränsat sko hyllan
och jackorna i hallen.

Imon bär det av till skolan igen, har faktis saknat det. :/ Hoppas att jag kan rida lite också.

Puss :*


27 mars

Nu börjar jag bli lit bättre iaf. äntligen! Jag har lite mer energi och mår inte lika illa, men det är fortfarande den jävla förkylldningen i kroppen som sitter i.
Idag har jag inte gjort att för mycket, köpt godis, hyrt film och hjälpt mamma lite. Just nu är mamma och pappa på fylle bowling, och becca är lite avudsjuk. Min lille bror är ute nån stans så man är ensam hemma.
Om 4 dar kommer Rasmus och benjamin hem äntligen. Saknar dom som faan!
Men nu blir det film.
Puss :*

26 mars

Den stösta snackisen just nu är om 14 åriga "Linnea" som blev våldtagen av en skolkamrat inne på skoltoaletten.
Jag som många andra såg uppdrag gransknings repotage 24/3 och blev förbannad och ledsen på alla innvånare i Bjästa - Örnsköldsvik. Det finns ett rättsmedicinsk läkarintyg som styrker hennes berättelse och en lärare som vittnar om att hon var uppskakad och ledsen direkt efteråt. Men framförallt finns de inspelade polisförhören med "Oskar". I tredje förhöret så erkänner han våldtäkten och berättar exakt samma sak som "Linnea" gjorde. Och att han blev dömd i både tings - och hovrätten. Inte nog med all smärta hon får ta genom rätts processen. De går skit snack och rykten om henne i hela bjästa ATT HON LJUGER. Inte nog med detta så startades de grupper på facebook som hyllade Honom. både på Bilddagboken och facebook fanns en massa grova kommentarer, som jag hoppas är bort tagna.
Först att hon blir våldtagen sen en grov mobbning på detta av ett helt samhälle och + på internet.
"Linnea" flyttade från Bjästa och bytte skola som Örnsköldsvik komun betalar, komunen vet inte om som kommer att betala hennes gymnasie gång där hon bor nu. Om dom inte gör det så tvingas hon att flytta hem igen. 
På deras skolavslutning fick "Oskar" komma till kyrkan där den hölls. Han delade ut blommor till sina fd klasskamrater och hyllades som en "hjälte", hans mamma lägger ut detta på nätet. Samma natt gör han en väldtäkt till på "Jennifer". "Jennifer" hamnar i samma situation som "Linnea" och får honom dömd för våldtäkt tack vare DNA.
Jennifer bor kvar i Bjästa och tvingas se alla dom som skriver om henne och "Linnea" på internet, höra alla komentarer och skit snack.
"Oskar" dömdes till sluten ungdomsvård och genomgår just nu ett behandlingsprogram.

Själv tycket jag detta är bra att det har kommit ut i media, men hur mår tjejerna av detta?
Att hela sverige vet vad som har hänt i den lilla hålan i norrland. Det ända jag vet är att de är kaos där uppe nu.
Min pojkvän bor ju förtillfället i ö-vik.

http://svtplay.se/v/1939668/uppdrag_granskning/del_9_av_22

24 mars

Fortfarande sjuk, de är nästan värst idag, mår illa och vet inte vad jag ska göra? sova, läsa bok, sitta framför datorn, kolla film osv? Jag har pricis duchat och känner mig lika svättig igen som jag gjorde innan jag duchade. BLÄ vilken dag. Båda djuren har varit ute idag (innomhus). Men jag hade velat ta ut Sessan idag, det är jätte fint väder och säkert 5-10 plus grader ute. Varför ska man vara sjuk nu? Det är bara en vecka kvar till Rasmus kommer hem. På fredag ska jag till sjukgymnasten för att kolla upp min jävla kropp! Hoppas att dom hittar ngt dom kan göra ngt åt. och inte bara säger "Ditt höger ben är 1,5 cm längre än de vänstra och det gör att din rygg blir sné" Nehe de visste jag redan. Bu!
Ja, jag blir inte på bra humör när jag är sjuk. Mest deppig och över fylld med tankar.

BTW! Grattis till Ofelia som fyller 24 idag =)

Puss :*


22 mars

Jag har blivit sjuk, feber och förkyldning :( Så denna helgen har varit lugn. Får se ifa jag åker till skolan imon. Jag vill det, men jag får se ifall jag orkar vill säga.
Idag har jag inte gjort att för mycket, förutom att laga mat till familjen, det blev lax på spenat bädd med couscous. nomnom!
Tyvärr orkar jag inte skriva mer för idag. MEN ..

vissa är snyggare än andra ;P
20 mars

Fyra dar sen sist jag skrev. Den här veckan har varit skit jobbig, då jag har haft fullt upp hela tiden plus att jag har varit SKIT trött hela tiden. Igår tills idag sov jag 14 timmar non stop.
Idag har jag övningskört runt hisingen upp mot kungälv ner till sisjön och hem igen, i sisjön köpte jag godis och innan jag började övningsköra för idag köpte jag NEW MOON <3
Så nu ikväll har jag kollat film och ätit godis.
Igår åkte båda "mina" hästar, Kamery åkte hem till Uddevalla och Donelli ner till Varberg. :'(
Tre veckor utan en häst att rida. Jävla praktik helvete! Just de ja, jag har två veckors praktik nu utan att ha en praktik plast, så jag ska till skolan på måndag. blää!

Men nu måste jag sova.
Puss :*

16 mars

Quick uppdate!
Idag har det varit fullt upp hela tiden. Dressyr träningen gick skit bra, Kamery har blivit lite bättre i ryggen med den behandling han får nu. =) Efter skolan stack jag, Ida och Felicia till svensk ridsport och börjes för att titta lite. Efter det så fikade vi på Snäckan i Kungsbacka <3
Imon blir det lite hoppning för mig och Kam, förbereda oss lite inför hoppträningen på torsdag då vi har gäst tränare. ^^ Men nu ska jag krypa ner i sängen och plugga lite företags ekonomi.
Puss :*


14 mars

Idag har familjen varit på resturang - Götas bar och kök i majorna. Känner mig så jävla fet efter all mat i helgen och godis. Till förrätt åt jag vitlöks bröd, Varmrätt: Räksallad, Efträtt: creme brulé och en cider. Nomnom!
Nu har jag bestämmt mig efter så mycket godis ätande de här veckorna. så ska jag börja banta igen. BEACH 2010! here I come. Motionerar gör jag rätt mycket ändå (rider 5-6 dar i veckan + stalltjänst), så där kommer jag nog inte lägga på nått mer förutom att jag ska GÅ till skolan om vädret tillåter. Kanske är på gymmet nån dag när det finns tid. Så ser min plan ut. Nä, nu vill jag sova!
Puss :*

13 mars

Idag har jag övningskört och det gick rätt bra efter jag har haft lite drygt tre månaders uppehåll pga vädret. Men det blev total 11 mils körning. Debut på motortrafik led och landsväg :D (70,80 o 90 väg)
Just nu är mitt mående sådär. Vill bara ut och tävla och köpa en egen häst, som man kan bestämma själv över utan att behöva fråga andra hela tiden. :/ Jag har hittat jätte fina shabrak som jag vill ha till tävlingar.
Imon blir det iaf resturang med familjen, vi skulle tagit det igår. Men vi bestämmde oss för att ta de sista dan på denna veckan. Förhoppnings vis blir det Götas :D me like. Annars händer det inte allt för mycket.
På måndag är det studiedag, men jag ska till skolan för att hämta böcker och se hur Kamery mår efter behandlingen.

Men nu ska Becca nana. hörs imon. Puss :*

12 mars

Idag fyller min kära vän 19 år Linnea! Grattis till henne. Idag har även den nya filmen Remember me premiär. Vill så gärna se den, så jag hoppas att jag får tummen ur och gör det också. Har sagt så många gånger att jag vill se den och den osv.. men kommer aldrig i väg. Andra filmer jag gärna vill se är Alice i underlandet, Avatar, Alvin och gänget 2 och Snabba cash.
Som jag skrev igår, så är jag hemma ifrån skolan pga min rygg, men jag försöker att inte sitta allt för stilla för att inte bli ännu stelare. Så jag har faktis varit ute med Sessan en stund på dan medans det fortfarande var ljust ute. Och både hon och jag uppskattade det rätt mycket.
Imon ska jag och pappa ut o övningsköra ^^ Äntligen! Har inte kört sen i början av December. Antar att vi börjar på parkeringen igen. Hmm. Men det blir nog bara en stund, hoppas jag.
Lite om "min" häst nu då, så ska han få behandling för sin rygg som ömmar rätt ordentligt vid sadel läge. Hoppas att de funkar. Så jag (och Ida) kan komma igång med ridningen igen. framför allt hoppningen, Vi ska ha gäst tränare nästa vecka.
Den nysläppta eclipse trailern :D Hoppas värkligen att dom har fått med det bästa ifårn boken. Annars blir jag besviken, för tredje och fjärde boken är mina favoriter.
Jag har en hel del årikter om hur dom ska göra fjärde filmen. (Breaking down aka Så länge vi båda andas)
Men de kommer jag ta upp senare. 

Puss :*

8 mars

Tiden går fort, snart är vi redan inne i mitten på mars.
Idag har allt blivit som planerat, Kamery tömkördes och jag fick broddat honom. Bara fram men det är alltid nått. ;) Jag har stalltjänst denna veckan, de känns i kroppen, så jag hoppas att jag kan vara med på dressyren imon - vi ska ha sittsträning. Jag ska även ha utväklings samtal med Maria och Anna (engelska och fd svenska läraren) ska vara med. BLÄÄ! Hon tycker inte om mig, de är därför jag är lite närvös. Kan hända att jag kommer skälla lite på henne om hon säger nått som inte passar.

För övrigt är allt helt okej, förutom att jag känner mig väldigt ensam. Hästarna seciellt Kamery är det som lyser upp min dag när Rasmus inte är hemma. :'( Jag saknar honom så jävla mycket att de gör ont. Och de gör inte minder ont att Anna (klasskamrat) tog med sin pojkvän till skolan och satt och myste med honom. Inte lite avundsjuk blir man. :@


Dagens bästa: Vg i naturkunskap B, Kamery finns just nu för mig och
Linn - "Becca! du måste vara ordförande i min grupp också, du är så jävla bra på de."
Linnsan, jag bockar och bugar ;D

Dagens sämsta: Sovit ca 4 timmar i natt, mått illa hela dan, ätit en liter glass ><'


6 mars

Jag har varit skit dålig på att skriva denna veckan men jag har varit skit trött och haft ont i hela kroppen.
men men ..
Idag var jag i stallet och red två hästar + att jag rykte Kamerys man. Så nu ser den lite bättre ut än innan. Med Kamery red jag på samma sätt som igår, lungt, långsamt och sammlat. Jag tror han tycker de är lite jobbigt då han bara vill springa fort hela tiden. Men jag kör på min taktik. Hade även lite bommar ute på ridbanan som jag trava och galoppera över. Jag är nöjd med honom idag trotts att han var lite spänd.
Med Donelli blev det bara motions ridning, då han vaccinerades igår. Ska ha hand om honom nästa vecka, så jag hoppas att jag kan få hoppträna båda pojkarna på torsdag för Annelie. Så jag kan få ta ett snacka med henne också ang. att tävla honom i april - juni.
Nästa vecka har jag stalltjänst som jag är lite närvös för pga att jag och min kropp har varit slut hela denna veckan, men jag hoppas att de kommer att gå bra ändå plus att jag kan kanske diskutera om att få slippa eftermidagarna några gånger.

Kamerys ridvecka 10:
Måndag - tömkörning alt lugnt ridpass - får se när på dagen det blir.
Tisdag - dressyr träning
Onsdag - markarbets träning
Torsdag - hoppning
Fredag - Ett lungt ridpass på ca 40 min alt tömkörning
Lördag - vila eller lättare dressypass
Söndag - vila -"- (Jag har inte bestämmt om han ska vila lördag eller söndag)

Just nu är jag inne och kikar på en ny mobil. Den jag har nu håller på att lägga av helt typ.
Sitter och väljer mellan Sony Ericsson Satio och Sony Ericsson Xperia x10. Men jag väntar nog tills min lägger av helt och tills de kanske kommer nya modeller. ;)


satio


PUSS :*


4 mars

Jag har inte haft något internet föräns idag, då com hem stängde av vårat. :( jippie .. eller inte!
Men livet,skolan och ridningen rullar på som de ska. Är väldigt trött och lite sliten i korppen denna veckan. Igår hoppade jag Kam och Donelli.
Med Kamery gick det bra, de blev inga höga hinder då jag inte orkade sitta av och höja, men de blev lite skutt ändå + att jag trilla av. Mohaha! Det var helt och hållet mina egna missar som ryttare.
Sen efter skolan hoppade jag Donelli. När jag red fram honom så trodde jag att jag skulle börja gråta. DE ÄR INTE SAMMA HÄST LÄNGRE! Han hade ingen framåt bjudning, ingen ork och han ville helt änkelt inte. Men sen när vi kom fram till hoppingen så blev det fart på honom. Han tycker det är KUL. De gick as bra och slut höjden blev 1.15 m - 1.20 m
Så jag tror vi kommer att klara 90 cm och 1 m bana på tävling sen i vår. Först ska bara skolan acceptera den saken.

Imon blir det troligt vis att rida Kam och Donelli igen och det ser jag fram imot. Jag tror det blir markarbete med bommar för båda två.


bild från idag tagen med mobilen.

Puss :*