Världscupen i Lyon

Rolf-Göran Bengtsson och Casall la silla kom 5a i världscupen i Lyon - Frankrike.
Casall var fin i grunden, men man märker på honom att han inte är i topp form än. Tyvärr en bom ner i omhoppningen, då Roffe snäva lite för mycket till ett räcke. Men men, dom hade bästa tiden bland 4 felarna och de räkte till en femte placering och 12 världscup poäng ^^
Just nu ligger Malin på femte plats i världsrankingen och Roffe på en 17de plats.


31 oktober

I know, de var länge sen jag bloggade. Men jag har behövt ett litet uppehåll.
BTW, idag har jag köpt en ny vinter jacka det var sju år sen sist jag gjorde de, så de var änna dax innan vintern börjar på riktigt. Så jag och min bror fick varsin jacka av pappa och totalt blev det 6500 :- så mamma var inte jätte glad på pappa när vi kom hem och berättade de. HAHA! Varken jag eller min bror växer ju nått mer på längden så vi kan ju ha dom jackerna i många år.

Efter shoppingen i kungsbacka åkte vi och lämnade min bror, sen var det jag som satte mig bakom ratten och körde mot stan eller rättare sagt korsvägen i Göteborg. Den jobbigaste platsen att köra i hela göteborg.
Men det gick jätte mege bra. ^^ Pappa fick hjälpa mig med vilken fil jag ska ligga i och vad jag skulle hålla koll på osv, för att de är SKIT mycket att hålla koll på. Bussar och spårvagnar har förkörsrätt, massa övergångsställen som man ska lämna företräde.
Aja så nu har jag gjort de!

Imon är det fullt upp igen, 09.00 har jag sjukgymnasten sen hem snabbt, ducha och äta och sen ner till kungsbacka och ha körkorts teori. Är hemma igen vid 20.00! Jippi :D

Puss :*




26 oktober

Puuuh! Håller på att städa och rensa hela mitt full knökade rum.
De finns en hel del att lägga på plats och saker som ska slängas. Men men, gör detta bara 1-2 gånger om året.
Funderar på att skaffa 2 hyller till, en till Mia och en till allt smink. De har änna blivit en del på den senaste tiden.

För övrigt har jag varit och tränat med min sjukgymnast, ätit sushi lunch på torget och fixat båda burarna. Och nu städar jag, men jag vill hinna gå ut med Sessan en stund också innan det blir mörkt sen vill jag övningköra med pappsen då jag inte har nån körlektion på körskolan denna veckan.
Så mycket att göra så lite tid. Ändå är jag sjukskriven och borde ha "jätte mycket tid", men icke sa nicke.

Men nu måste jag fortsätta, Puss :*


25 oktober

Nu är jag hemma ifrån asperö. Jag skulle ha åkt hem igår men jag var så trött och så hade jag och rasmus så himla mysig kväll hemma hos honom så jag stannade kvar och åkte hem med 20 över 9 båten.
Idag ska jag till körskolan och ha teorilektion kl 17.00. Tänkte åka redan vid 3 tiden hemmifrån, så jag kan sitte vid deras datorer och göra lite tester. Måste verkligen skärpa mig och börja plugga lite mer på teorin. Målet är att ta körkort innan årsskiftet. Tror ni att jag klarar de?

Men nu ska jag äta lite lunch. Puss :*

22 oktober

Weii. Jag har precis haft dubbla körlektioner nu och de gick skit bra ^^. Jag är jätte nöjd, vi backade runt hörn och tränade start i backe mm. Weii vad jag är glad nu. Nu ska jag hem till pojkvän och städa, inhandla lite mat och fixa lite inför kvällen då lite vänner kommer över på middag. Idag är det verkligen en toppen dag. Me love! Plus att jag fick klar tecken att få rida för min sjukgymnast. ^^ puss :*

20 oktober

Idag fyller världens bästa pappa år ^^ Jag gick upp klockan halv 6 i morse för att sjönga och fixa fram kaffe på sängen till honom, men efter de gick jag och la mig igen :P Mamma väkte mig sen vid halv tolv.
Jag och Rasmus firar 1 år och 3 månader idag. Och jag hoppas att det blir många år till.
Kanske ska sätta mig med körkorts teorin lite sen, annars händer inget speciellt.
Puss :*


18 oktober

En del att göra idag och fick gjort allt. ^^
Sessans bur, hämtat läkarintyg och varit på teorilektion på körskolan.
På fredag har jag dubbla körletioner från 10.15 -> 11.00 och 11.05 -> 11.50. Då hinner jag värkligen gå igenom en del.

Men jag är jätte trött idag så jag skriver mer sen eller imon. Puss :*

Världskuppen i Oslo

Kollade på världskuppen i hästhoppning idag som gick i oslo.
De var två svenskar med. Alexander Zetterman med Isaac och Malin Baryard Johnsson med H&M Tornesch 1042.
Alexander hade inte en jätte bra dag kanske han slutade med 16 fel, Isaac såg lite loj ut och hade ingen bra galopp igenom banan. Men dom är ändå ett lovande ekipage för framtiden i världskupps sammanhang.

Malin och Tornesch gjorde den bästa ritten av alla i grunden enligt mig. Fokuserade till 110% och röde inte en ända bom. Och vilka språng han gjorde(!). Jag blir bara mer och mer imponerad av den hingsten för varje gång jag ser honom. 
I omhoppningen hade dom 8 fel som jag tycker att malin ändå ska vara nöjd med. För det var ingen jätte dålig ridning av henne. I två kombinationen kom dom väldigt snätt och klarade räcket in men oxern ut blev lite för lång och Tornesch fasnade tyvärr i hinderstödet. Men nästa vecka är det Helsingfors som gäller så det är bara att ta nya tag.
Dom slutade för övrigt på en sjunde plats och tog 10 världskupp poäng.  


17 oktober

Tjosan!
Denna helgen har jag varit super trött, ändå var jag på födelsedags fest igår. Men jag tog det jätte lugnt för att mina knän värkte som fan. De var ändå jätte kul och få träffa lite människor igen efter att ha varit hemma i två veckor så det var värt de trotts all smärta. :P

Imon ska jag hämta läkarintyget som min skola vill ha då dom inte tror på en alls, och så ska jag fixa Sessans bur, De är det jag har planerat.

I fredas var vi på mormors grav och sa grattis till henne på 67 års dagen, morfar hade varit där innan oss och satt ett ljus. Alla blommor var fortfarande fina. Så vi har sagt att vi väntar lite med att byta till höst/vinter blommor/växter tills senare i oktober eller i början av november.


Fredag eftermiddag

Jag har fått några förfrågningar på att jag ska visa hur jag sminkar mig, gör vissa sminkningar. Och självklart kan jag göra det, just nu har jag ingen kamera som kan filma. Men så fort jag kan få låna pappas kamera så lovar jag att jag ska visa hur jag gör. ^^

Hade min första körlektion idag, det gick rätt bra. Fick köra en volvo v50 som inte är alls lik pappas bil som jag kör annars med. Volvon var mycket kännsligare och tog högre upp på pedalerna men den var ändå väldigt behaglig att köra i övrigt. så de känndes jätte konstigt idag att köra en helt annan typ av bil.
Det blir säkert bättre nästa gång. Jag fick två saker att öva mer på tills nästa gång.

Efter körlektionen åkte jag in till göteborg igen och köpte lunch på super sushi som jag tog med mig hem och åt. De var så jävla mycket folk inne i stan vid lunch tid.

Och nu sitter jag har och tar de lugnt ..
Puss :*

15 oktober

Mormors födelsedag, hon skulle ha blivit 67 år idag men hon blev bara 59. :'( <3

God morgon kära läsare.
Om 25 minuter ska jag gå ner till båten (8.15) för jag ska ha min första körlektion idag ^^
Undra va han tänker att jag ska hitta på. Palla att köra på en parkering, när jag för tillfället håller på att öva på att köra mitt inne i stan i göteborg med pappa. Men men ..
Efter körlektionen ska jag till mormors grav för att hon skulle ha fyllt 67 år idag. Så jag, pappa och lillebror ska fixa graven inför vinten och tända ljus för henne. <3
Men annars blir det en lugn fredag, därför kan jag lägga ut bilder och visa er allt jag har glömmt att göra, tex sminkning, all shoppning osv. (Y)
Nä, men nu ska jag packa väskan och dra Puss :*


Espresso house

Sitter jus nu på e house och dricker en chai latte innan frisör besöket, jag fick även köppt skorna som jag snacka om innan. Dagens make up är skit snygg jag är jätte nöjd med den.. bilder visar jag sen när jag hr kommit hem igen + att jag måste visa hur klippningen blev. Men nu ska jag kila till bussen, Puss :*

14 oktober

God morgon alla ni som läser min blogg ^^
Idag är det klippning, köpa skor, hämta läkarintyg (senast imon), ringa sjukgymnast och åka hem till pojkvän som står på shemat.
Nu har jag bestämmt mig hur jag ska klippa mig, det blir tt klippa bort allt slitet och klippa de flikit MEN .. jag vet fortfarande inte ad jag ska göra med luggen. Haha! Men min frisör är jätte duktig på att komma på nått själv och hon älskar när jag ger henne fria händer.
Sen ska jag köpa dom skorna som jag la undan som ser ut som converse fast fodrade.
Men nu måste jag fixa mig om jag ska hinna allt.
Puss så länge :*

Nytt inom make up

Dagens inköp från make up store


Foundation borste 295 kr


Matt foundation milk 245 kr


Äntligen :')

Har jag fått reda på vad felet är på mina knän. Sju långa jävla år!
Och "min" nya läkare dum förklarade min läkare på vårdcentralen, HAHA!

Nu tänkte jag förklara så gott de går, felet är att knäskålen nästan hoppar urled när jag spänner lår muskeln och eftersom att jag inte har några bra muskler på innersidan låret ner mot knät som kan stabbilisera knäskålen så hoppar den som den själv vill och det är de som gör ont. Så nu skulle jag träffa en sjukgymnast i lite drygt 3 månader så jag kan träna upp alla muskler som behövs, om inte de hjälper så blir det operation i januari/februari.
Happy!
Efter besöket så gick jag och mamma på stan lite, och jag råkade glida in på make up store och fick köpt mig en ny fondation, borste och make up padds.

Men nu ska jag ut och köra bil med pappsen Puss :* 

13 oktober

Tjing pling tingeling Becca här, vem där? ^^

Ett litet snabbt inlägg, ska snart åka med bussen in till stan för att träffa en till läkare ang. mina fuckade knän som inte fungerar. Och jag hoppas värkligen att dom kan hjälpa mig.
Idag fyller lilla Jessi 23 och imon fyller Martin 22 och i helgen ska vi fira dom, men jag får se ifa jag kan hänga med. Allt beror på hur mina knän mår och mamma :P

Efter läkarbesöket idag tänkte jag dra med mamma till torget så att hon kan vara med och titta på skorna som jag vill ha och behöver. Dom var inte jätte dyra heller 350:- -> 400:- tror jag det var. Dom ser ut som converse skor fast lite längre skafft och fodrade med lossas ull typ och dom är svarta så klart.

När jag ska fota mina kläder sen som jag köpte igår så inga komentarer att allt jag köpte är svart. För jag har en tanke på allt jag köper och de är att man slipper tänka på att de ska matcha med andra kläder jag har och då behöver man inte tänka på de när jag klär på mig. ^^ smart va? För nästan alla kläder jag har är svarta till iaf 80 - 90%.

Men nu måste kila, Puss :*

Tisdag kväll

Så nu har jag varit hos läkaren och jävlar va snäll hon blev nu när man var där på besök då. Allt jag bad om skulle fixas och de var inga problem.
Läkarintyget skulle jag få på torsdag senast fredag. ^^

Morfar släppte mig på torget sen så jag kunde hämta ut mediciner och så passade jag på att shoppa lite. Eller aa, det blev en del till slut. Bilder på vad jag köpte kommer imon då min kamera behöver mer batteri.

Annars har ni min vecko schema här:



På söndag kommer jag ta det lugnt.

Puss :*


Tisdag eftermidda



Dagens make up, inte jätte nöjd med den men jag ville testa en färg jag inte andvänt innan. Den grön blåa.


12 oktober

God morgon!
Idag är det läkarbesök på shemat kl 14.30, innan dess tänkte jag gå ut med min lilla princessa och sminka mig.
Sen vet jag inte än ifa jag åker ut till pojkvän eller åker till torget och kollar efter ALLT de jag behöver nu inför höst/vintern.

Vinter jacka
två par nya skor
leggins
goa tjocktröjor/hoodis
långärmade t-shirt

eyeliner
mineralpuder
ögonskuggor - Grönt och nått mer.
fondation!

Puss så länge :*

Hösten

Idag inspereras jag av hösten <3



ögonskugga: gult, grönt, rött och lite brunt. 


11 oktober

God morgon!
Eller aa, jag har varit vaken sen klockan 6 i morse, men gick upp 8.
Idag blir det att plugga lite körkorts teori för jag har lektion idag. Fordon. Fattar faktis inte allt i detta kapitlet. Detta kommer nog bli ett av dom lite jobbigare kapittlen i teorin som jag får plugga lite extra på..
Så senast halv 4 måste jag åka till kungsbacka.

Mina knän känns lite bätte och jag haltar inte på samma sätt längre ^^
Men jag mår fortfarande illa av smärtan i knäna. :/ De har jag gjort i en vecka nu. Så man har ju tröttnat lite.

Mamma och pappa är jätte snälla mot mig idag och ringer till alla ställen som jag skulle ha ringt idag, förutom till frissan då :P
För att alla dessa läkare och sjukvården i sig är så jävla tykna och taskiga i telefon när jag ringer och kräver att få mina mediciner eller tider för att få träffa en läkare och ett läkarintyg som jag måste ha till skolan.

Jag hatar sjukvården, den ända gången dom tar en på allvar är när du har gjort nått drastiskt. 

Men nu ska jag sminka mig och plugga. Puss :*

10/10 2010



min make up i måndags (4/10)


9 oktober

Jag vet att jag är lite sen med att se den .. men men bättre sent än aldrig.



Betyg: 5/5


7 oktober

Snipp snapp slut så denna praktiken och stalltjänsten slut!

Ja nu har jag varit hos sjukgymnasten och han tycket jag var lite dum som inte hade varit hos en sjukgymnast för många år sen när mina besvär började. Hmm..
Ingen ridning eller stalltjänt på ett bra tag, snacka om att jag kommer gå under för att jag inte får röra på mig. Jag har alltid varit en aktiv människa. Ridning, stallet, handboll, arobic, friidrott, gymmet mm.
Men men, man kanske ska börja lära sig att lyssna på sin kropp mer. Eller?

Min läkare var sjuk så jag kunde inte få ett läkarintyg idag, så jag skulle ring på tisdag igen.
Och pappa har ringt och snackat med rekton, så nu är de fixat iaf.

Nu vid ett tiden tänkte jag ring till en sjukgymnast som den andra sjukgymnasten på vårdcentralen (palla att komma ihåg massa jävla namn) ville att jag skulle ringa för att kunna träna och få hjälp kontunueligt (stav fel?) typ en - två ggr i veckan.
Och så ville han att jag skulle börja med yoga och chi gong (y) Men det får bli isf när jag kan gå normalt igen.

Vet ni vad jag kom på när jag halta hem ifrån vårdcentralen?
Just nu går jag långsamare än 80 åriga gammlingar, för de gick två framför mig förut och avståndet mellan oss blev bara större och större. Pappa som annars klagar på att jag har äld i rumpan.

Men nu ska jag äta lite lunch, Puss :*


6 oktober

Nu hinner jag blogga lite mer med tanke på att jag är sjukskriven ifrån skolan och praktiken pga min knän.
Imon ska jag till sjukgymnasten så han/hon ska få kolla upp mig och ev skriva en remiss till nån speciallst och ge mig ett läkarintyg.
För hade jag varit ett annat djur än människa idag hade jag blivit avlivad för länge sen.

Idag har jag inte gjort så mycket, startat en tvättmaskin, kollat på tv, vilat, suttit framför datorn, löst korsord och suduku. Kul va? HAHA!


2 oktober

Måste plugga körkorts teori, har lektion på måndag.