30 jan

De är lördag, och jag har inte så mycket att skriva om.
Jag har städat på mitt rum och läst, så nu har jag kommit halvvägs i bok nr tre.

Puss :*

29 jan

Puuh. Nu har jag betalat mina räkningar, så nu är den biten borta för denna månaden iaf. HAHA!
Idag kom världen bästa pappa hem med tredje boken av twilight .. "eclipse" som den heter på engelska och på svenska heter den "ljudet av ditt hjärta". De va nämligen så att dom köpte första, andra och fjärde boken i julklapp till mig, och glömde tredje boken. snyft! Men nu har jag den iaf :D
Lite stolt över mig själv då jag inte har varit en bokmal tidigare. Och läser som en galning nu. Men har jag iaf lite böcker jag kan bocka av, som jag har läst i mitt liv.
För övrigt har jag inte gjort allt för mycket idag, förutom de vardagliga sysslorna: Damsuga, upp och ner i diskmaskinen, tagit hand om djuren osv.
Nää, nu ska jag lägga mig i sängen igen o ... LÄSA! <3sv: ljudet av ditt hjärta


28 jan

Uch, Man blir bara så depp när jag ser alla fina hästar som är till salu och har ett inre som vill sattsa på hästar och tävling. Jag önskar att jag också hade en familj som ville hjälpa mig med min dröm. Men just nu är jag bara glad om jag skulle få äns komma ut på en lokal tävling (med en lånad häst). Jag minns sommaren 2008, då jag faktis var på väg att köpa min stjärna. Men de blev aldrig av ...
Jag får väl drömma vidare och göra de bästa av det jag har idag. Men önskar fortfarande att de finns nån tror på mig.


28 jan

Glömde lägga till en sak igår.

 

Från Twilight filmen <3

27 jan

Oj då, det var ett tag sen jag skrev nått här. sorry!
Men just nu:
är jag sjuk :(
besatt av twilight böckerna <3
saknar jag min pojke jätte mega mycket.
Saknar stallet och Kam <3

Igår beställde jag tågbiljetter till Ö-vik :D<3
- bättre sent än aldrig
De ska bli mega skönt att få komma bort en vecka. Jag åker den 13 februari och kommer hem den 20 februari.

Men nu ska jag läsa ut min bok :*

23 jan

Guu va tiden går fort, i onsdags hade jag och min pojkvän ett halv år. :D
Jag har inte kunnat skriva för äns nu denna veckan pga stalltjänst i skolan. Vilket innebär att jag åker hemifrån kl 6 på morgonen och kommer hem mellan 7 och 9 på kvällen. Så man är rätt trött efter en sån vecka i skolan.
Imon ska jag till stallet och rida Kam (en häst som jag har fått låna/ha i skolan av Ida). Jag hoppas jag kan göra lite bom träning och vanlig markarbete. Igår var han jätte jobbig att rida, han gick på tåna hela tiden och ville inte slappna av för 5 öre. Men men sånna dagar kommer jag väl få känna på mer, nu när jag ska ha honom ;P
I torsdags läste jag ut första Twlight boken, är inne på den andra nu. (new moon) Faaan vad jag älskar dom, väldigt bra översatta och man bara sugs in i boken som man befinner sig i an annan värld. <317 jan

Jag måste vara sjuk i huvvet?
Jag längtar till skolan imon. Träffa klassen, ha stalltjänst, skälla på rekton (om hon nu då kommer) och rida :D
Jag är jätte sugen på att vara med på en clear round nästa söndag på krk. Jag vill, jag vill! 
Imon ska jag upp kl kvart över 5, bilen går halv 7 och tåget går 07.02. Så de kommer bli en lång dag i skolan imon. Slutar sista lektionen halv 4, sen direkt stalltjänst så fort man kan, och hinna rida innan halv 6 bussen. Hoppas att det kommer gå bra. Men jag ska nog lägga mig och läsa lite innan jag somnar iaf.
Puss :*

15 jan

Nu är det nästan klart iaf, mitt arbete i företags ekonomi A. Jag redovisade idag och ska lämna in de nästa torsdag. De är därför jag inte kunde skriva här igår. *Puuh* Satt i 5 timmar med det arbetet.
Ikväll ska jag bara ta de lugnt har jag bestämt. Imon därimot ska jag slappa och plugga. Just nu känns de som att de ända jag gör är att plugga. Men de är ju iaf skonsamt för min ekonomi. HAHA! De blir inte så mycket festande nu när det inte är lov. Men jag skriver mer imon när jag har mer energi.
Puss :*

13 jan

Idag fyller min morbror år - Grattis till honom!
Jag har varit hemma idag för att jag inte hade några lektioner :D GöTT
så min tid har lags på pluggandet och djuren för det mesta.
Imon är det hoppning, svenska och företags ekonomi i skolan, lite nervös inför hoppningen med tanke på att de är över en månads sen jag red :S men det ska nog gå bra ändå hoppas jag. Btw så ska jag få låna en klasskamrats häst denna terminen ^^ Kamery Okey f.2001 Val Hlb/Flb ca 171 cm mkh tävlad upp till och med 130 hoppning.
Så de ska bli jätte kul och spännande.

Tyvärr kan jag inte lägga mer tid på att skriva mer. Pugg väntar. Puss

11 jan

Idag känner jag mig glad och possetiv trotts att skolan har försört min dag, men jag tror mer på att jag är över trött med tanke på att jag har sovit jätte dåligt.
Började skolan idag och åker dit i vanlig tid när jag och några klassamrater sitter på bussen från kungsbacka till skolan, Får en av dom ett sms där det står "Vi har inga lektioner idag". Då blir man rätt trött att dom inte kunde ha sagt de tidigare.
Men vi åker till skolan iaf för att hämta böcker. När jag väl kom på bussen som åker tillbaka till kungsbacka, DÅ kommer matte läran :@ Men jag skiter i de och åkte hem. Var hemma vid 11 tiden.
Nu tar jag det bara lugnt innan jag ska sätta mig med företags ekonmi innlämningen.

10 jan

Jaa, nu är min älskade pojkvän på väg till Ö-vik. Jag och hans föräldrar lämnade av honom idag på morgonen.
Men de är bara några veckor kvar innan jag träffar honom igen.
Imon är de skola som gäller igen. Just nu ligger jag en jävla massa efter i många ämnen. För att jag har varit sjukskriven och inte orkat helt enkelt. Men jag hoppas att jag kan rätta till en heldel denna terminen. *lite posetiv måste man vara* Puss

9 jan 2010

Fan vad jag är dålig på att skirva här, dumma mig!
Imon åker Rasmus tillbaka till Ö-vik och skolan. De känns inte bra att bil ensam igen. Jag hatar de rättare sagt.
Min Nyår var helt okej, trotts att de hände lite för mycket dåligtheter. Imon (10 jan) ska jag ängna mig åt plugg och fixa min nya dator, föra över massa filer från mamma och pappas till min. ^^
På måndag börjar skolan igen. blää!Nyårs löften 2010.
Sluta röka
ta körkort innan jag blir 19 den 3 maj
gå ner 5 kg
Klara av skolan